Nakliye Hizmetinde Memnuniyet Odaklıyız
We appreciate the position of the handlebar, distance and the between it and the seat. Together this affords a but overdone riding not position, this is a sporty bike.
Evden Eve Nakliye

Profesyonel Nakliye Hizmeti

Hayatınızın farklı evrelerinde, yeni bir noktaya taşınma ihtiyacı doğabilir. İş değişikliği, aile büyümesi veya sadece yeni bir ortama adapte olma isteği; hangi nedenle olursa olsun, taşınma süreci çoğu zaman karmaşık ve stresli olabilir. İşte bu noktada, size profesyonel ve güvenilir nakliyat hizmetleri sunan firmamız, Birim Nakliyat devreye giriyor.

UZMAN FİRMA

Yıllardır edindiğimiz deneyim ve müşterilerimizin memnuniyeti sayesinde, evden eve nakliyat alanında güvenilir bir isim haline geldik. Eşyalarınızı evinizden alarak, yeni adresinize güvenle taşıyoruz. Eğitimli ve deneyimli ekibimiz, eşyalarınızın güvenli bir şekilde paketlenmesini ve ambalajlanmasını sağlar. Hassas eşyalarınızı özel koruma önlemleriyle sararak, hasarsız bir şekilde yeni adresinize ulaştırıyoruz.

PAKETLEME HİZMETİ

Eşyalarınızın güvenli bir şekilde taşınabilmesi için ambalajlama ve paketleme işlemleri büyük önem taşır. Firmamız, kaliteli ve dayanıklı ambalaj malzemeleri kullanarak eşyalarınızın zarar görmesini engeller. Cam eşyalarınız, porselen takımlarınız veya diğer kırılabilir eşyalarınız için özel koruyucu ambalajlar kullanarak, olası riskleri minimize ederiz. Ayrıca, eşyalarınızın taşıma sırasında düşmesini veya çarpılmasını engelleyen uygun ambalajlama tekniklerini uygularız.

KIRILACAK PAKETLEME

Kırılacak tarzı eşyaları hasar almadan sevk edebilmek için iyi bir paketleme kutusuna ve doğru dizayn etmeye ihtiyaç vardır. Burada kullandığımız kutular sağlam yapılıdır. Paketlemeyi kendiniz gerçekleştirecekseniz kutu iç alanına kırılacakları doğru pozisyonda yerleştirmeye dikkat etmelisiniz. Kullandığınız sargı malzemesinin yapısı pek önem arz etmemektedir. Kağıt ya da naylon sargı kullandığınız zaman kutuya yüz üstü pozisyonda kırılacakları dizayn etmeniz gerekli. Kutuyu çok ağır bir hale getirmekten kaçınmalısınız. Kutuyu tamamen doldurmalı gerekirse üst alanına plastik tarzı eşyaları yerleştirmelisiniz.

BİRİM NAKLİYAT İLE TAŞINMA AVANTAJLARI

Firmamızı tercih etmenizdeki sebep genel olarak temiz taşıyan, işini düzgün gerçekleştiren, pratik olan, kaliteli iş yapan bir firma olabilir. İşte biz bu avantajlarla hizmet sağlıyoruz.

  • 1. Sınıf kalitede hizmet sağlamayı ilke edindik.
  • Memnuniyet odaklı çalışmalar gerçekleştiriyoruz.
  • Taşıma içerisinde çözüm odaklı yaklaşıp problemleri ortadan kaldırıyoruz.
  • Taşınma için uygun fiyatlandırmalar sunuyoruz.
  • Taşınma seçeneklerini daha verimli hale getiriyoruz.
  • Kaliteli bir taşınma için uzman ekipler ve çeşitli ekipmanlar ile çalışıyoruz.
  • Eşyalar için uygun araç modelleriyle hizmet sağlıyoruz.
  • Taşıma hizmeti içerisine uygun anlaşmalar ile asansörlü vinç desteği sağlıyoruz.